Marknad & komm.

Välkommen till avdelningen för marknadsföring och kommunikation hos Åhus Friidrottsklubb! Vi arbetar för att skapa engagemang och intresse kring klubben samt sporten i stort. Vårt arbete omfattar även sponsorskap och övrig kommunikation relaterad till klubben och såklart även våra idrottares framsteg och berättelser.

Skapa engagemang för friidrott lokalt

Åhus Friidrottsklubb bedriver mer än bara friidrottsträning – vi arbetar även aktivt med att marknadsföra sporten friidrott och stärka sportens närvaro i samtliga kanaler. I det arbetet även marknadsföra vår klubb och kommunicera diverse framgångar och händelser.

Klubbens marknadsavdelning arbetar med marknadsföring, kommunikation, hemsida, sociala medier, sponsorskap och övergripande varumärkesbyggande för klubben. I viss mån även samarbeta med Tävlingskommité kring event-aspekten av tävlingar. För mer info om vårt arbete och våra mål, läs mer i klubbens kommunikationsplan.

Kontakta oss

Nedan hittar du kontaktuppgifter till de personer som arbetar med Åhus FIK kommunikationa och marknadsföring samt sponsorskap.

Jesper Dreifaldt

Marknadsansvarig

Kontakt gällande klubbens marknadsföring, sponsring och kommunikation.

E-post: marknad@ahusfik.se

Mats Larsson

Pressansvarig

Kontakt för press och media gällande tävlingsprestationer och idrottare.

E-post: mattzhahus@gmail.com

Engagera dig i Åhus FIK

Vår friidrottsklubb bygger på eldsjälar som brinner för att se friidrotten växa och utvecklas i vår region. Vill du också bli en del av vårt arbete? Hos oss finns många spännande möjligheter att hjälpa till – alltifrån roller som tränare, funktionär, kansli, marknadsföring, sponsorskap, arrangemang, material och mycket mer. Välkommen att höra av dig till info@ahusfik.se med vad du vill hjälpa till med – så återkommer vi så snart vi kan!