Friidrott i Kristianstad & Åhus

BLi medlem i vår klubb

Bli medlem i Åhus Friidrottsklubb och upplev glädjen i att vara en del av vårt friidrotts-community fyllt med gemenskap, träning och tävling.

En levande friidrottsklubb

Börja träna friidrott med oss

Ett medlemskap i Åhus FIK innebär en aktiv deltagande i vår friidrottsförening, där du ges möjlighet att träna i någon av våra träningsgrupper med ett team av kompetenta tränare. Utöver det får du även tävla inom olika grenar och representera Åhus FIK, från mindre lokala tävlingar till större mästerskap, men även på våra egna olika arrangemang och tävlingar.

loparbanor 14 - Åhus Friidrott

En levande gemenskap

Vi brinner för att utveckla friidrotten lokalt men för att göra det behöver vi våra medlemmars hjälp. Varje medlem (eller dess vårdnadshavare) förväntas därför att hjälpa till som funktionär på minst ett arrangemang per år, eller via andra uppdrag bidra till vår klubbs utveckling. Hos oss är varje medlem viktig och bidrar till att göra Åhus FIK till en levande och engagerande förening som utvecklar friidrotten lokalt.

kristianstad idrottsplats friidrott 1 - Åhus Friidrott

Medlemsavgifter

Medlems- och träningsavgift beslutas av årsmötet som normalt hålls i mars/april månad och gäller för nästkommande år. Medlemsavgiften betalas till vårt bankgiro: 455-3640

Röda-gruppen (ungdom, junior och senior):
2 350 kr/år

Lila-gruppen (ungdom):
1 250 kr/år

Övriga grupper:
900 kr/år

Veteraner:
900 kr/år

Löpgruppen:
900 kr/år

Stödmedlem:
200 kr/år

Medlemsavgiften betalas efter att faktura erhållits.

Nya medlemmar som börjar fram till augusti betalar full avgift, därefter gäller halv avgift för resten av året.

jd loparbanor ahusfik - Åhus Friidrott
jd loparbanor ahusfik 2 - Åhus Friidrott

Ansök om medlemskap

Ansökan om medlemskap görs via vårt formulär på SportAdmin (se knapp med länk nedan). Inte helt övertygad ännu? Då är du varmt välkommen att provträna i någon av våra träningsgrupper innan du bestämmer dig – kontakta då huvudtränaren i gruppen du vill träna i.

För frågor eller funderingar är ni välkomna att mejla till info@ahusfik.se