Tävlingskommittén

Varje år arrangerar Åhus Friidrottsklubb ett flertal olika tävlingar och arrangemang, tävlingskommittén spelar en central roll i att driva och utveckla denna verksamhet i vår klubb.

Planera, arrangera och utveckla tävlingar

Tävlingskommittén ansvara för planering, genomförande och förbättring av våra friidrottstävlingar och arrangemang. Med noggrannhet och engagemang arbetar kommittén för att arrangera professionella och minnesvärda tävlingsupplevelser för både deltagare och åskådare i alla åldrar och idrottsnivåer.

Kontakta oss

Nedan är de personer som utgör tävlingskommittén. Tveka inte att höra av dig till oss genom att mejla till tavlingskommitten@ahusfik.se om du har några frågor eller funderingar.

Ann-Sofie Svensson

Tränings- Utbildningsansvarig / Tävlingskommittén

E-post: tavlingsansvarig@ahusfik.se

Engagera dig i Åhus FIK

Vår friidrottsklubb bygger på eldsjälar som brinner för att se friidrotten växa och utvecklas i vår region. Vill du också bli en del av vårt arbete? Hos oss finns många spännande möjligheter att hjälpa till – alltifrån roller som tränare, funktionär, kansli, marknadsföring, sponsorskap, arrangemang, material och mycket mer. Välkommen att höra av dig till info@ahusfik.se med vad du vill hjälpa till med – så återkommer vi så snart vi kan!