Åhus IP från 10/6 till 20/6

Friidrottsskola 2024

Låt ditt barn prova på friidrott i sommar! Du kan vara nybörjare, provat tidigare eller tränat i någon av våra grupper under vintern, vi kommer att anpassa träningen efter vad du kan och vad du är intresserad av.

Upplägg

Info till deltagare

Anmäl dig

Om friidrottsskolan

Åhus Friidrottsklubb planerar för den traditionsenliga och mycket populära Friidrottsskolan utomhus på Åhus IP vardagar under perioden 2024-06-10 till 2024-06-20 mellan kl. 9.00 och 11.00.

Aktuella åldersgrupper är 2012 – 2017 och både tjejer och killar är hjärtligt välkomna. Du kan vara nybörjare, provat tidigare eller tränat i någon av våra grupper under vintern Vi kommer att anpassa träningen efter vad du kan och vad du är intresserad av.

Du kommer t ex att få prova på att springa kort, springa långt, häcklöpning, längdhopp, höjdhopp, kula, spjut, diskus och att springa stafett. Du får också chansen att lära dig olika sätt att värma upp, styrkegymnastik och rörlighetsträning.

Friidrottsskolan leds av klubbens aktiva ungdomar som har varierad erfarenhet av olika instruktionsuppdrag både med barn och barn/ungdomar med en funktionsvariation.

OBS – Vi kommer att erbjuda hämtning/lämning av barn på Sånnaskolan i år. – OBS

 

Anmälan

Om du är intresserad vill vi ha din anmälan senast den 25 maj. Vi har preliminärt stopp i antagningen när vi uppnått 60 anmälda barn. Vissa år har tyvärr lägret blivit fullbokat och alla som ville deltaga har inte kunnat erbjudas plats – så planera ert eventuella deltagande i god tid. Kostnaden är 700:- (inkl. mellanmål).

 

Löparbanorna på Åhus IP

Vi vill gärna betona att löparbanorna på Åhus IP under Friidrottsskola preliminärt kommer att bevattnas för att undvika ev irriterande ”rök/damm” från underlaget. Övriga friidrottsområden har gräs- och allvädersbeläggning. Frågan diskuteras ingående av berörda kommunala förvaltningar.

 

Kontakt och mer info

Vill du veta mera så hör av dig till:

Mats Larsson via e-post: mattzhahus@gmail.com

Viktor Sällberg via tel: 070-019 10 02

 

Välkommen med din anmälan!

 

Info till deltagare

Mer info kommer snart.

Info till ledare

Mer info kommer snart.

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna event.