USM-brons till Sydney!!!

Publicerat den 15 september 2019 kl.16:36 | Mästerskap, Röda-gruppen, Tävling

Den andra dagen präglades av ännu mer blåst och gråa moln även om solen sken under längdtävlingen. Givetvis påverkade vädret resultaten men det var lika för alla- och som vi brukar säga, den som bryr sig minst går det bäst för!

Sydney Karström-04 inledde dag 2 med att vinna längden på 5,42m i en motvind på hela -4,2! Välbehövliga poäng som förde upp Sydney på andraplats med 65p upp till ledarposition.

 

I spjut fanns åter igen en del frågetecken då Sydney haft problem med både axeln på kastarmen och avstämningsfoten. 20,80m blev det som längst, ett par meter från såväl personbästa som säsongsbästa.

 

Inför avslutande 600m låg Sydney fyra med 2p bakom trean. Taktiken var solklar, se till att komma i mål före henne med minst 1/10-del. Sagt och gjort så blev det ett taktiklopp i den jobbiga blåsten. Och utgången? 1 sekund i mål före tjejen som låg trea vilket innebar att bronset gick till Sydney. Stort grattis Sydney, du är så värd detta!

 

Nu blir det till att fira en lyckad säsong och få välbehövlig vila för både aktiva och coach innan uppbyggnadsträningen drar igång i slutet av september.

 

 

 

/coach Alex

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer