Lila visade fin form i Karlskrona

Publicerat den 18 februari 2023 kl.16:30 | Lila-gruppen, Tävling

En tapper skara aktiva var på på plats denna dag när det var dags för Sunna Open.

Det har vart ett intensivt tävlande rätt många helger där det börjar dra ihop sig mot slutet av säsongen. Våra äldsta aktiva siktar mot Götalandsmästerskapen som går av stapeln 17-18/3, i dagsläget med Sunna Open inräknat är det två tävlingar kvar innan det är dags för GM.
7 aktiva var på plats och gjorde väldigt bra ifrån sig. Yngst i skaran var Ebba Danarö och Ida Olsson som körde 3 respektive 4 grenar. Extra bra gick det för Ebba i höjd där det blev nytt pers med 1.35 cm med tre bra försök på 1.40 cm. Bäst för Ida gick det i kula med 6.29 cm som är nytt pers med hela 50 cm men även att spränga 10 – sek gränsen på 60 m satt bra.

Våra -09 med Alicia, Malte, Vilgot, Egon och Axel presterade också väldigt bra och börjar hitta formen inför GM med många personliga rekord dagen till ära.
Värt att nämna bland alla resultat är Alicias fina längdhopp där hon hoppade 4.33 m nytt inomhuspers.
Vilgot Sivertsson gjorde ett väldigt bra 60 m häcklopp och sprang in på nya perset 11.28 sek.

Det blev även personligt rekord för Egon Lundqvist som sprang under drömgränsen 9 sek för första gången då han kom i mål på 8.86 sek.

Malte Håkansson fick på en drömträff i längdhopp och hoppade hela 6.17 cm som är både pers, klubbrekord och även arenarekord.
Vår flitige långlöpare Axel Danarö har dessvärre dragits med en envis förkylning där loppet var första efter sjukdom. Tuff öppning av Axel som inte riktigt hade orken hela vägen men ändå gjorde ett mycket bra lopp.

Nu är det två veckor till nästa tävling som är Malmö Indoor Challange. Så nu är de bara finslipa ytterligare lite till på tekniken så kommer det bli ännu fler personliga rekord på den tävlingen oxå.

Bra jobbat av er alla idag, ni är grymma

//Christoffer Danarö

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer
Göteborgsvarvet med grönsvart touch

Göteborgsvarvet med grönsvart touch

Under lördagen arrangerades Sveriges populäraste Halvmaraton - 21 km - dvs Göteborgsvarvet. Årets upplaga hade 40 000 förhandsanmälda från 50 länder på plats...

läs mer