Kerstin Karlström prisades på Skåneidrottens galakväll i Lund den 14:maj

Publicerat den 15 maj 2019 kl.19:22 | Övrigt

Klockan 17.30 slog portarna upp på Sparbanken Skåne Arena i Lund och ca 500 gäster vällde in för att delta i Skåneidrottens årliga gala där ledarstipendier delas ut till tränare/ledare i Skånes idrottsföreningar.
I år hade vi bl a nominerat Kerstin Karlström som är veterantränare och tränare i orange grupp till ett sådant stipendium. Under tisdagskvällen fick hon alltså mottaga stipendiet på 5 000 kr och föreningen fick en lika stor summa. I nomineringen till Skåneidrotten tryckte vi mycket på Kerstin enorma engagemang för klubben, hennes energi och hennes driv för att hennes aktiva ska känna både glädje, gemenskap och tillhörighet. Stort grattis Kerstin! Du är väl värd detta.

 

Kvällen i Lund gick i schlagertema med flera bra uppträdenanden. Vi fick även titta på en uppvisning i voltige och lyssna på flertalet intressanta intervjuer på scen. Detta blandades med givande samtal runt vårt bord, varför det var två nöjda damer som efteråt styrde kosan mot Åhus.

/Hanna Lindbladh

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer