JSM/USM15 dag 2

Publicerat den 21 augusti 2021 kl.22:27 | Mästerskap, Röda-gruppen, Tävling

Under dag 2 visade vädret sig från sin bästa sida med solsken och lagom värme. Besvärliga och varierande vindar ställde dock till det för många.

Först ut var USM-debutanten Samuel Jönsson på 300m försök i P15. Planen var att vinna heatet och helst spara så mycket krafter som möjligt. Sagt och gjort så gjorde Samuel ett strålande lopp och vann avstannande sitt heat. Imorgon blir det en spännande final med många snabba killar!

Cornelia Helgesson sprang försök på 200m i F19. Hon fick en bra start och gjorde en bra första halva men var något hämmad av ett ömmande knäveck och kunde inte göra sig själv rättvisa när mjölksyran väl kom. Det kommer nya chanser Cornelia, nu ser vi till att knävecket blir bra till seriematchen!

Hannah Hansson sprang även hon försök på 200m men i K22. Även Hannah gjorde en stark första halva men den kraftiga motvinden på upploppet (-2.0) gjorde att tiden inte blev det Hannah ville. Upp med hakan Hannah, tråkigt med alla motvindslopp men säsongen är inte slut än.

Dagens andra USM-debutant var Isak Hjelm i P15 diskus. Efter att bra första kast satsade Isak allt vad han kunde, men tyvärr gick det inte vägen den här gången. Imorgon blir det slägga.

Förutom Samuel och Isak tävlar även Jesper Dreifaldt imorgon, 400m häck i P19. Vi önskar killarna ett stort lycka till!

 

/Alex

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer
Göteborgsvarvet med grönsvart touch

Göteborgsvarvet med grönsvart touch

Under lördagen arrangerades Sveriges populäraste Halvmaraton - 21 km - dvs Göteborgsvarvet. Årets upplaga hade 40 000 förhandsanmälda från 50 länder på plats...

läs mer