JSM/USM15 dag 1

Publicerat den 20 augusti 2021 kl.22:36 | Mästerskap, Röda-gruppen

I växlande väder var det då dags för JSM/USM på Campusvallen i Linköping.

Först ut var Hannah Hansson på 100m i K22. Startern höll länge innan skottet gick men Hannah gjorde trots det en strålande första halva. Hon spände där efter sig väldigt mycket vilket hämmade henne tekniskt och resulterade i en tid hon inte var nöjd med. Att hantera sina känslor är en konst i sig, det kommer fler chanser Hannah.

Kajsa Andersson kastade spjut i F19 och inledde med sina två första kast en bit ifrån vad hon kan. Tränare och publik fick stå nervösa tills Kajsa ökade med 5m i tredje till 35.80m och tog sig till final. En åttondeplats och totalt sätt en väldigt jämn och fin serie utan att få till den där träffen, men den kommer var så säkra.

Linus Lindberg debuterade i P15 spjut och 800m. Lite svårt tekniskt i spjut och regnet gjorde det inte lättare men Linus kämpade på väl. På 800m kände sig Linus pigg under första varvet innan den där mjölksyran plötsligt gjorde sig påmind. Men 12/100-delar från PB är absolut godkänt!

Imorgon springer Samuel Jönsson försök på 300m och Isak Hjelm kastar diskus i P15. Sprintertjejerna Cornelia Helgesson och Hannah Hansson springer 200m försök i F19 respektive K22. Vi önskar dem alla ett stort lycka till!

/Alex

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer