Nathalie avslutade Para -VM

Publicerat den 19 juli 2017 kl.22:38 | Övrigt

3
Med start den 14 juli och avslutning den 23 juli arrangeras Para VM i friidrott i London och tillika på samma arena som kommande friidrotts -VM i augusti

Vår parasportare Nathalie Nilsson har tävlat på 100m, 200m och ikväll 400m. Nathalie har gjort vad hon kunnat utifrån de de förutsättningar hon hade innan tävlingar med besvär från höger underben i form av en långdragen benhinneinflammation. Väl på plats i London tog landslagets medicinska team hand om henne med dagliga massagebehandlingar och istunnor.

Dagens lopp på specialdistansen 400m resulterade i en sjundeplats på tiden 1,03,33 ca 1,5 sek ifrån ”pärset” Att hon gav allt visade TV – bilderna där Nathalie låg i en hög efter passerad målgång. Den största segern i detta VM var nog för Nathalies del att kvalificera sig efter flera års skadeproblem och bristfälliga kontakter med Parasportförbundet.

Vi passar på så här i slutet av reportaget att flagga för ännu en mästerskapsdebut, nu Veteran – EM i Århus i slutet av nästa vecka. Debutanten är Magnus Jiwestam – 70. Vi lovar att återkomma med nästan minutrapporter.

//Mats Larsson

Följ oss för senaste nytt!

Senaste reportage