Åhus FIK 25 År

Publicerat den 05 november 2023 kl.16:10 | Styrelse

3

1998-11-03 – 2023-11-03

Åhus friidrottsklubb är en idrottsförening som firar sitt 25-årsjubileum. Under de senaste 25 åren har klubben spelat en viktig roll i att främja friidrott och idrottsglädje i Åhus och dess omgivningar. Klubben har erbjudit möjligheter för människor i alla åldrar att delta i olika friidrottsevenemang och träningar.

Genom att arrangera tävlingar, träningar och andra evenemang har Åhus friidrott bidragit till att utveckla talanger och främja en hälsosam livsstil. Klubbens engagerade tränare och ledare har arbetat hårt för att stödja och utbilda idrottare på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Under åren har Åhus friidrott även skapat en gemenskap där medlemmarna kan dela sin passion för friidrott och bygga vänskap och samarbete. Jubileet är en tid att reflektera över klubbens framgångar och prestationer, samt att se fram emot framtida utmaningar och möjligheter.

Grattis till Åhus friidrott på 25-år dagen! Hoppas Åhus friidrott kunna inspirera och främja friidrott i många år framöver.

Firandet gjordes den 24 september när vädret fortfarande var varmt o soligt. Dagen började med att Pierre Månsson som förälder i många år i föreningen höll tal. Därefter berättade Nisse Ivarsson hur Åhus friidrott startade och sen avslutade talet med Ann-Christine Björklund, ordförande hur nuläget är och hur vi vill jobba framåt. Sen var det dags för aktiva, föräldrar tävla mot varandra och ihop. Och det bjöds på stafett, längd och kula. Dagen till ära bjöds det på korvgrillning och fika.

 

Tack till alla som ville dela detta med oss.

 

Styrelsen

Följ oss för senaste nytt!

Senaste reportage