Två Grönsvarta toppade Hörby Marknadslopp

Publicerat den 03 juli 2024 kl.20:42 | Barngrupper, Löpning

3

Medalj 2022 1200x1368 1 - Åhus Friidrott

Under onsdagskvällen arrangerade OK Frosta det sk Hörby Marknadslopp i utkanterna av Hörby. Grönsvart var på plats med två löphungriga ungdomar vid namn Annie o Carl Hallberg.

Totalt sett hade loppet lockat ca 350 deltagare i de olika klasserna. Såväl löp- som lunka på varianten hade rikligt med ”frisksportare” o alla åldrar var representerade. Våra Grönsvarta representanter sprang 3.4 km i F10 av Annie och i P12 av Carl. Båda med merittyngda efternamnet Hallberg.

Annie sprang sina 3.4 km på 17,26 min och segrade med drygt 50 sek o hade en km – tid på 5.07 min. I sedvanlig ordning ”lät” det en del om Annie under loppet då hon kämpade med sitt ”håll”. En riktig fighter. Storebror Carl sprang också 3.4 km och var först i mål i P12. Något administrativt fel uppstod i just denna klass varför tidsdetaljerna är handknäppta o inofficiella, 14.40 min. Inte helt nöjd var Carl men ett såväl långt tufft motlut som att han nyss återhämtat sig från en förkylning så ändå en helt ok insats. Tror också att Ingelbrektsen varit nöjd.

En tjusig insats av ”The Hallbergs” och mamma o tillika löpcoach Emma bör vara nöjd och vi önskar fortsatt Lycka till framöver.

Under kommande fredag – söndag arrangeras kultomspunna Världsungdomsspelen på nyrenoverade Slottskogsvallen i Göteborg. Över 7000 starter och Grönsvart är på plats och startar i de flesta åldersklasser. Utförliga reportage kommer successivt.

//Mats L

Följ oss för senaste nytt!

Senaste reportage