Sydney har debuterat i landslaget

Publicerat den 09 augusti 2020 kl.21:35 | Mästerskap, Röda-gruppen

I lördags hölls en lagmatch mellan Sveriges J22 J19 och J17-landslag i Söderhamn. Två aktiva i vardera gren och poängräkning a la Finnkampen. För att vara rättvist fick de aktiva tävla med sin åldersgrupps respektive häckhöjd och vikt på kastredskapen.
På K 100m häck, tävlandes för J17-landslaget fick vi se vår talangfulla mångkamperska Sydney Karlström-04. Det blev en lyckad debut med en tid på 14.57s i -0.7 motvind, vilket är knappa tiondelen från sitt nysatta personbästa från USM i mångkamp i Ljungby. Matchmässigt så blev Sydney femma och knep där med 2p till sitt lag. När lördagen var slut stod J22-landslaget som överlägsna segrare medan J19 höll J17 bakom sig med ynka 6p.

Grattis Sydney till en fin landslagsdebut, vi är stolta över dig!

Vi vill även nämna att vår tidigare klubbkamrat Thea Löfman-03, även hon gjorde landslagsdebut i J17-laget och det i paradgrenen slägga.

/Alex

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer