Selma Jönsson prisades på Nordöstra Skånes Idrottsgala!

Publicerat den 28 januari 2018 kl.18:43 | Röda-gruppen

På lördagskvällen var det för 15:e gången dags för Nordöstra Skånes egen Idrottsgala. Åhus Friidrott var förutom av undertecknad representerat av Jonas, Marie och Selma Jönsson, Patrik och Cornelia Helgesson och Maria Åkesson. Coach Alex var tyvärr hemma med hög feber men vi vet alla att han väldigt gärna hade velat vara med. På själva galan var det ca 700 personer så det var en massa bekanta ansikten i vimlet.

Selma fick redan tidigt på kvällen äntra scenen och ta emot blommor och prischeck från Kristianstad kommun. Hon prisades för det fantastiska 300 meters loppet i USM som räckte så långt som till en guldmedalj. Selma som blev månadens talang i augusti 2017 var då även nominerad till Årets Talang. Efter en stund var det då dags att åter, tillsammans med övriga elva nominerade, beträda scenen. Tyvärr blev det inget pris den här gången. Årets talang gick till Valter Chrintz i IFK Kristianstad. Att 15 år gammal vara nominerad till ett så fint pris måste ju ändå kännas otroligt och i vår klubb är du verkligen en lysande stjärna. Vad som även värmde våra hjärtan under kvällen, förutom god mat och gott sällskap, var den fina vänskapen mellan Cornelia och Selma. Det är ju det friidrott och all annan idrott i den här åldern också handlar om. Att träffa vänner, känna gemenskap och ha kul.

 

Innan kvällen avslutades hade vi bevittnat både magi, sång från Patrik Isaksson och Nanne Grönwall samt en massa priser som delades ut till andra föreningar runt om i vår bygd. Nästa år hoppas vi komma tillbaka och återigen uppleva en härlig kväll.

 

//Hanna Lindbladh

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer