Nya pannkakor under morsdag

Publicerat den 28 maj 2023 kl.21:15 | Röda-gruppen, Tävling

Det blev pannkakor även under söndagens tävlingar i Eslöv även om en del aktiva fick avstå p g a sjukdom och skadekänning.

Morsdag till ära så fick mamma Helgesson, ja övriga i familjen också såklart, se Elvira Helgesson-08 först bli trea i F15 längd på 4.74m i en besvärlig motvind och sedan vinna 300m med över 2s på fina 43.04s! Det innebar en smash av ”pärset” med 1,4s, snyggt!

I P15 höjd fick vi se seriematchens stora utropstecken, Hannes Ericsson-08 segra på 1.65m, detta efter att ha haft tre bra försök på 1.71m. Lite trötta ben är kanske inte så konstigt efter två fotbollsmatcher tidigare under helgen, värt en pannkaka bara det!

William ”Linkan” Lindqvist-05 var på plats för att testa formen på 200m. Klödd med Easyrecord!? gjorde att han inte hamnade i M 200m utan ensam i P19, allt blev med andra ord bara pannkaka. Smetigt värre men Linkan tog sig an utmaningen och sprang ändå, starkt pannben är viktigt!

Selma Strömbäck-06 skulle sprungit 1500m i F17. Besvär med ett knä gjorde att hon fick kasta in handduken den här gången.

Här näst blir det kval i Kraftmätningen för 14-15 åringar i Ystad på Sveriges nationaldag. Samtidigt kör en kvartett sprinters (Samuel Jönsson, Emil Zail, Hannah Hansson och Dilek Özgür) Skararacet på de snabba mondobanorna i Skara. Vi önskar samtliga ett stort lycka till!

 

/Alex och Mats

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer