Mats och Selma nominerade till årets idrottsgala i Nordöstra Skåne

Publicerat den 25 januari 2019 kl.13:44 | Röda-gruppen, Vår klubb

Varje år hålls en idrottsgala i Kristianstad för att hylla nordöstra Skånes idrottare och ledare, så väl unga som äldre. Åhus FIK har deltagit tidigare år med både tränare och aktiva och gör det även denna gång.
Imorgon (lördag) hyllas vår egna superkoordinator, tävlingsarrangör, ledare och allt- i allo, Mats Larsson då han är nominerad till Årets Ledare. Mats är en av klubbens grundare och har sedan klubbens start 1998 funnits med på träningar, tävlingar, styrelsemöten, kommunmöten och byggmöten för att driva klubben framåt. Från ”lilla kvartersklubben” från Åhus till en Div. 1 klubb i seriesammanhang, bästa Castoramaklubben i Skåne och framför allt en klubb med en go´ klubbkänsla för barn, ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner. Om ni inte tror mig så är ni välkomna till Livius på måndagar kl 18:00 för att se hur idrott bedrivs som en fest!
Sprinttalangen Selma Jönsson är nominerad till Årets Stjärnskott! Selma vann under 2018 både IUSM och USM på 400m. Det blev även en bronspeng inomhus på 60m och ett silver på 100m utomhus. Ett riktigt stjärnskott med andra ord! Selma kommer dessutom hyllas för sina IUSM/USM-guld tillsammans med andra SM-vinnare.
Vår klubbkamrat som avslutade sin karriär i somras, Nathalie Andréasson f.d Nilsson, kommer även hon hyllas för hennes fina 400m lopp som gav henne bronset på Para-EM i Berlin.
Vi vill även nämna att Daniela Gherman, tidigare talangfull kastare i klubben, (och fortfarande en viktig kugge i vårt Castoramalag) men numera en duktig tyngdlyftare i Sörby BoIS är nominerad till Årets Genombrott.
Vi önskar våra nominerade ett stort lycka till och hoppas att de får en härlig kväll tillsammans med goda vänner!
/Alexander Nertlinge-Asp

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer