Kraftmätningen dag 2

Publicerat den 03 september 2023 kl.16:29 | Mästerskap, Tävling

Dag 2 av kraftmätningen slutade kanon med en mängd personbästa och ett nytt klubbrekord.

Under söndagen dag 2 av kraftmätningen var det många som var trötta efter gårdagen och några som var skadade, men Åhus kämpade på och dagen inleddes med höjdhopp för grabbarna där Egon, Edvin, Emrik och Ludvig slog personbästa.

Tjejerna tog sig an spjutet. Molly, Alicia slog personbästa. Anna hade inte turen med sig idag men fortsatte kämpandet ändå, bra jobbat!

Det var även kula för grabbarna där hela högen Malte, Fabian, Emrik, Egon, Edvin, Ludvig och Hannes slog personbästa!

Tjejernas längdhopp där Nova, Vera och Isabelle slog personbästa och Siri fick ett nytt säsongsbästa.

Dagen avslutades med 800m för både grabbarna och tjejerna. Här kämpade alla på och alla gjorde otroligt bra insatser Malte, Fabian, Axel, Ludvig, Emrik, Egon, Lexia, Vera, Nova, Siri och Isabelle.

 

Det har varit en sjukt rolig helg och en otroligt härlig upplevelse där de aktiva har fått utmana sina färdigheter i grenar de inte är vana att tävla i. Vi tränare är sjukt stolta och imponerade av allas insatser under helgen och glada att alla i Åhus satte laget före jaget!

Åhus gick in i tävligen som sista lag men kämpade sig starkt upp på en 13:plats, av 16.

 

Vi vill lyfta lagets kraft under helgen som går till Nova som under hela helgen har hejat, peppat, coachat och kämpat fram Åhus till vårt grymma nya klubbrekord i lagtävlingen!

//Coach Stoffe, Alex, Tilde och Helena

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer
Göteborgsvarvet med grönsvart touch

Göteborgsvarvet med grönsvart touch

Under lördagen arrangerades Sveriges populäraste Halvmaraton - 21 km - dvs Göteborgsvarvet. Årets upplaga hade 40 000 förhandsanmälda från 50 länder på plats...

läs mer