Finish Games i Vellinge

Publicerat den 11 juni 2023 kl.16:46 | Lila-gruppen, Tävling

På plats denna helg var syskonen Ebba och Axel Danarö, Ida Olsson, Alicia D, Malte Håkansson och Anna Sällberg.
Även om de var rejält blåsigt så visade Vellinge upp sig på bästa sätt med sol och vackert väder hela helgen.

 

Ebba och Ida körde båda dagarna. På lördagen var de 60 m, kula och tresteg. För Ebba blev det personbästa i alla grenar och pallplats i tresteg. Även Ida hade en bra dag med pers på 60 m och bra resultat även i övriga grenar.

Alicia körde många grenar med längd, diskus, 80 m och höjd. Fina prestationer i alla grenar men allra bäst gick de i höjd med nya pershöjden 148 cm.

De var trötta med nöjda tjejer efter första dagen.

Dag 2 körde Ebba och Ida en trekamp med längd, höjd och 200 m. Ebba lyckades vinna längdhoppet och komma trea i höjd. På löpningen blev det personbästa.

Ida fick säsongsbästa i både längd- och höjdhopp. Även på 200 m gick de bra med en tid nära sitt rekord.

Tjejerna fick även hoppa in och springa stafett i mixlag med IK Finish och MAI. Roligt med stafett och extra roligt att få göra det med kompisar från andra föreningar.

Axel sprang sedvanligt ett 800 m, andra loppet inom 1 vecka. Trots tuff vind på bortre långsida gjorde Axel ett fint lopp med en tid nära sitt pers.

Malte hade dagen till ära valt att tävla i 300 m. Första gången som Malte körde denna distans men trots motvind halva loppet så sprang Malte in på pb och en tredjeplats.

Vår trogne och duktiga kasttjej Anna körde slägga där hon drämde till med ett fint pers och en förstaplats.

Bra jobbat allesammans. Resultaten visar på fin form och nu siktar vi mot vår egna hemmatävling Sommarspelen nästa söndag.

Vh//Coach Stoffe

Följ oss på sociala medier

Senaste nyheter

Här uppdaterar vi löpande med senaste nyheter om våra egna arrangemang och tävlingar.

Snabb-snabbare-Elvira!

Snabb-snabbare-Elvira!

Under dagarna två har Eslövs AI arrangerat traditionsenliga Pannkaksspelen. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev många fina prestationer. Under...

läs mer
Premiärdags i Eslöv

Premiärdags i Eslöv

Pannkaksspelen gav positiva indikationer inför kommande Kraftmätningen för Lila gruppens aktiva!! Eslöv. I helgen har...

läs mer