Bra spännvidd på kommande utmaningar

Publicerat den 12 juni 2024 kl.19:08 | Övrigt

3

Under helgen finns ett hyfsat brett utbud för de av våra aktiva som är tävlingssugna. Allt ifrån Sollentuna i norr till Karlskrona i sydost.

I Sollentuna arrangeras välkända SAYO – spelen med över 2300 starter och en grönsvart aktiv på plats i form av Mikel Månsson -07 som tävlar på 800 m i seniorklassen. Säsongens första ”riktiga” test efter diverse rehabperioder. Även Laxaspelen i Halmstad har grönsvart besök i P17 på 400 m i form av Aron Powell som nu möter ”västkustmotstånd”.

I Karlskrona är det dags för Rosenbomspelen på välkända Västra Mark IP. Våra aktiva representeras av hela åldersspannet från de allra yngsta t o m veteranerna. Alltid kul att få tävla mot de östra delarna av Sverige också där motståndet kanske inte alltid är lika välkänt och resultatlistorna ej bestämda i förväg hrm hrm

I Kristianstad arrangeras ”Hela Skåne” – projektet. En tävlingsform som skall stimulera barn o ungdomar till att prova på ”tävlandets ädla
konst” under lite mera avdramatiserade former.
Vi hade nog hoppats på lite flera grönsvarta starter som antagit utmaningen när nu resvägen var väl anpassad men vi får hoppas att coacherna Emma o Viktor i stället kan stimulera de som är på plats till stordåd.

Den 19 juni är det dags för Lundakvällen på välkända Centrala IP i Lund och även där kommer Grönsvart försöka göra avtryck. Brukar bli intressanta tävlingar med bra resultat om vädret är på humör..

Lycka till i de närmaste tävlingarna!

//Mats L

Följ oss för senaste nytt!

Senaste reportage