Sponsra Åhus Friidrott

Publicerat den 29 september 2024 kl.13:52 | Vår klubb, Sponsor

3

Bli stolt partner till Åhus Friidrottsklubb

Vi på Åhus Friidrott söker nu partners som vill stärka sitt varumärke genom att koppla det till lokal idrott, gemenskap och rörelseglädje. Genom vårt nya sponsorprogram erbjuder vi strategiska partnerskap som ger omfattande synlighet i våra kanaler och evenemang.

Genom att bli sponsor hos oss når ni en bred och engagerad målgrupp som delar positiva värden såsom gemenskap och idrottsprestation. Med över 8 000 besök på vår hemsida varje år och 7 000 i räckvidd på sociala medier har ni möjlighet att synas med vår växande gemenskap och samhällsengagemang.

Varför sponsra oss?

Exponering på idrottsevenemang
Få synlighet genom beachflaggor, namnrättigheter och andra profileringsmöjligheter under våra evenemang, såsom Sommarspelen och Åhus Indoor.

Digital närvaro
Er logotyp med länk och reklamutskick via artiklar på vår hemsida når engagerande läsare, medan sponsrade inlägg på våra sociala medier når en stor följarskara.

Nyhetsbrev och utskick
Med våra nyhetsbrev når ni direkt medlemmarnas inkorgar, vilket ger er unik exponering.

Våra sponsorpaket faktureras och förnyas årligen, och vi ser till att ert varumärke får så bra exponering som möjligt i våra sammanhang.

Vill ni bli en del av vår resa? Kontakta oss idag för att läsa mer om våra sponsorpaket och möjligheter!

 

Läs mer om sponsorpaket och vårt erbjudande til sponsorer.

Tack till våra sponsorer
Aktuellt

Engagera dig i klubben!

För att fortsätta utveckla klubben behöver vi hjälp från fler personer som vill engagera sig. Läs mer om roller vi söker hjälp till och hur du kan hjälpa till!

Följ oss