Gröna gruppen (11-12 år)

Välkommen till Gröna Gruppen i Åhus Friidrottsklubb, här får barn i 11-12-årsåldern chansen att ha roligt och utvecklas inom friidrott.

Om gruppen

I Gröna Gruppen får barnen möjlighet att förfina sina tekniska färdigheter och utmana sig själva inom både löpning, hopp och kast. Våra kunniga och inspirerande tränare erbjuder en mix av teknikträning och konditionsövningar, samtidigt som vi skapar en träningsmiljö som är både motiverande och lärorik. Träningarna är utformade för att hjälpa barnen att sätta och nå sina personliga mål, samtidigt som vi stärker deras självkänsla och självförtroende.

Vi lägger stor vikt vid att utveckla både individuella prestationer och gemenskap. Genom olika gruppaktiviteter får barnen möjlighet att samarbeta, skapa nya vänskapsband och känna en stark gemenskap. Vårt mål är att förbereda dem för framtida friidrottsutmaningar samtidigt som vi ser till att de fortsätter att ha roligt och njuta av sporten.

Träningstider

Tisdagar: Åhus ip kl: 17:00-18:30

Lördagar, Kristianstad ip kl: 9:30-11:00

Provträna

För att prova på en träning innan ni bestämmer er om att bli medlem, kontakta någon av tränarna.

Tränare

Emma Hallberg

Tränare

emma@compability.se

Viktor Sällberg

Tränare

Viktor.sallberg04@gmail.com

Börja träna friidrott

Bli en del av vår gemenskap och börja träna friidrott med oss. Hos oss är alla välkomna att träna och tävla friidrott. Vi erbjuder ett flertal olika grupper som täcker alla åldrar och nivåer.