Turkosa gruppen (8-10 år)

Välkommen till Turkosa Gruppen på Åhus Friidrottsklubb, där vi erbjuder en spännande och utmanande friidrottsupplevelse för barn i 8-10-årsåldern!

Om gruppen

I Turkosa Gruppen får barnen möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom friidrott genom att prova på en mängd olika grenar, inklusive löpning, hopp, kast och stafett. Våra erfarna och motiverade tränare använder roliga och varierande övningar för att stärka barnens tekniska färdigheter och fysiska kapacitet. Vi lägger stor vikt vid att skapa en inspirerande träningsmiljö där varje barn får möjlighet att utvecklas i sin egen takt och känna stolthet över sina framsteg.

Vi fokuserar på att främja både individuell prestation och lagarbete, där barnen får lära sig vikten av samarbete och kamratskap.

Träningstider

Tisdagar 17.30-18.30 Åhus IP

Provträna

För att prova på en träning innan ni bestämmer er om att bli medlem, kontakta tränare Ann-Sofie Svensson (e-post: annsofie_svensson@yahoo.se).

Tränare

Ann-Sofie Svensson

Tränare

annsofie_svensson@yahoo.se

Börja träna friidrott

Bli en del av vår gemenskap och börja träna friidrott med oss. Hos oss är alla välkomna att träna och tävla friidrott. Vi erbjuder ett flertal olika grupper som täcker alla åldrar och nivåer.