Sommarspelen dag två för lila gruppen

Publicerat den 18 augusti 2024 kl.21:02 | Lila-gruppen

3

Flera av våra aktiva var såklart åter på plats för att visa sig upp våra grönsvarta färger nu när vi arrangerar vår hemmatävling. Och likt gårdagen bjöd även dag två av sommarspelen på sol och kring 20 grader, dvs perfekt friidrottstävlingsväder.

Våra yngsta tjejer Ida och Ebba körde en minimångkamp med spjut, tresteg och 600 m, Ida körde även 60 m. Tjejerna har hittat fin form nu i slutet av säsongen där det blev både fina resultat och även några personbästa för dem. Båda två avslutade dagen lite mångkampare med en tuff löpning, ungdomar kör lite kortare och springer  600 m. Både två la sig rejält trötta på löparbanan men ska vara riktigt nöjda med sina prestationer under helgen.

Alicia och Molly som är två av våra äldsta tjejer i gruppen var oxå med bägge dagarna där de var spjut som gällde idag. Långvariga fotproblem för bägge två har dessvärre gjort att träningen blivit lidande. Lite mer teknikträning och få kontinuitet i träningen så kommer längderna och de fina resultaten snart igen

Även våra killar Emrik, Olle och Malte var i farten även dag två. Alla killarna sprang 80 m där det blev snygga pers för både Emrik och Olle. Malte hade dagen till ära eftersom det var hemmatävling även anmält sig till 100 m tillsammans med män. Imponerade att inom loppet av 1 1/2 h springa 4 lopp men måhända tog loppen ut sin rätt där det var ganska trötta ben på sista 100 m loppet.

Emrik och Malte hann även med att kasta spjut där det blev pers för Emrik och säsongbästa för Malte.

Fantastiskt jobbat av er alla ungdomar under helgen, och även stort tack till alla föräldrar som stöttat och hejat hela helgen och som också samtidigt hjälpt till att vara funktionärer, utan er hjälp hade vi inte klarat av att anordna våra tävlingar.

Vh//Coach Stoffe

Följ oss för senaste nytt!

Senaste reportage